Elisabeth Massi Fritz

Advokat

Advokat Elisabeth Massi Fritz är advokatbyråns grundare och VD.

Elisabeth är en advokat som har stor passion för sitt arbete, klienter och klienternas intressen. Hon har genom sitt arbete och sina grundvärderingar byggt upp en advokatbyrå med unika och professionella jurister som levererar enastående service, personligt engagemang och hög etik.

Elisabeth har varit verksam jurist sedan 1991. Hon har även internationell arbetslivserfarenhet från Allen Allen & Hemsley i Sydney, Australien.

Elisabeth är känd som brottsofferadvokaten och målsägandebiträdet som har valt de utsattas sida och hon företräder alltid klienter som blivit utsatta för brott och är målsäganden. Hon är den enda advokaten i Sverige som är specialiserad på hedersbrott.

Elisabeth har företrätt klienter i många uppmärksammade brottmål genom åren och hon är ett välkänt ansikte för många. Elisabeth har tagit emot en rad olika utmärkelser för det engagemang och den passion hon har för sitt arbete, sina klienter och deras intressen. Hon har bl a blivit utsedd till årets jurist och årets yrkeskvinna. Hon har tilldelats franska ambassadens pris för framtidsperson och Kungliga Sällskapet Pro Patrias guldmedalj.

Utöver arbetet som advokat är Elisabeth väldigt engagerad i samhällsdebatten hon brinner för frågor inom ramen för hennes specialistkompetens. Elisabeth är väl anlitad som föredragshållare, föreläsare, expertkommentator och sakkunnig. Hon håller även i utbildningar kring de områden hon arbetar med.

Elisabeth är född i Sverige och är uppväxt med två kulturer. Hon har en stor kompetens och förståelse för olika kulturer, normer och religioner och hon talar engelska, syrianska och arabiska.

Elisabeth har ett stort ideellt engagemang för utsatta barn, ungdomar och brottsoffer. Hon är bl a engagerad inom BRIS, Barnombudsmannen (som expert), brottsofferjourer och kvinnojourer.

Språk:
arabiska, engelska, syrianska

Kontakt:
+46-(0)8-21 15 60
+46-(0)708-67 07 24 (jour)
elisabeth.fritz@advokatfritz.com

Blogg:
Elisabeth Massi Fritz blogg

Publicerat:
För att läsa artiklar och publicerat material, klicka här.