Dagtid: 08-21 15 60 / Jour: 070-8670724 / E-post: info@advokatfritz.com

We fight for your justice

Advokat Elisabeth Massi Fritz har varit verksam sedan 1991 och grundande Advokatbyrån Elisabeth Fritz AB 1996 med målet att driva en advokatbyrå specialiserad på brottmål, familjerätt samt socialrätt.

Advokatbyrån är känd som en av Sveriges främsta advokatbyråer specialiserade på att företräda brottsoffer som utsatts för olika våldsbrott. Vi är även den enda byrån i Sverige som är specialiserad på hedersrelaterad brottslighet.

Det som särskilt kännetecknar advokatbyrån är ett stort och genuint engagemang för våra klienters intressen, rätt och rättigheter. Idag är byrån en av Sveriges främsta humanjuridiska byråer med särskilt fokus på brottmål och den enda byrån som har valt att endast företräda brottsoffer/målsägande i brottmål.  Advokatbyrån Elisabeth Fritz AB är erkänd och inarbetad hos allmänheten, domstolar, myndigheter, organisationer och företag.

Under årens lopp har byråns jurister företrätt klienter i en rad uppmärksammade brottmål och hjälpt dem att tillvarata sin rätt.

Advokatbyråns grundare, advokat Elisabeth Massi Fritz, har genom åren fått en mängd viktiga utmärkelser för sitt arbete och engagemang för brottsoffer. Bland annat har hon blivit utsedd till årets jurist, årets yrkeskvinna, årets hjältinna och blivit tilldelad Kungliga Sällskapet Pro Patrias guldmedalj.

Samtliga av byråns jurister är engagerade i ett ideellt arbete för brottsoffer. Du hittar oss på Birger Jarlsgatan 73-75 i centrala Stockholm.

Vi kan

Vi är bland de få advokatbyråer i Sverige som är specialiserade på brottsoffer och hedersrelaterad brottslighet. Vårt arbete genomsyras av förståelsen för våra klienters situation och kulturer andra än den svenska.

Läs mer

Vi vill

Våra klienter är hjärtat och utgångspunkten i vårt arbete. Advokat Elisabeth Massi Fritz har personligen handplockat juristerna på byrån, alla unika och drivs av samma passion för att hjälpa andra som hon själv.

Läs mer

Vi gör

Vår målsättning är att alltid, i alla uppdrag, leverera råd och biträde av högsta kvalitet och professionalism. Vi arbetar efter övertygelsen att alla frågor är värda att ställa och att inget problem är för litet.

Läs mer