Dagtid: 08-21 15 60 / Jour: 070-8670724 / E-post: info@advokatfritz.com

Vi gör

Hög etik är en självklarhet för samtliga våra jurister. Klienternas intressen och rättigheter är absolut avgörande för vårt arbete. Våra klienter har alltid rätt till enastående service och ett personligt engagemang. Vi utför alla våra uppdrag med grundläggande respekt för våra klienter.

Vår målsättning är att alltid, i alla uppdrag, leverera råd och biträde av högsta kvalitet och professionalism.

Vi arbetar efter övertygelsen att alla frågor är värda att ställa och att inget problem är för litet.

Byrån erbjuder alla klienter ett kostnadsfritt första telefonsamtal där klienterna förutsättningslöst kan få mer information om hur vi kan bistå i deras ärende.

Det vi gör för dig och våra grundläggande värderingar gör oss till något mer än jurister, vi är jurister med passion för våra klienter.

Vi kan

Vi är den enda advokatbyrån i Sverige som är specialiserade på brottsoffer och hedersrelaterade brott. Vårt arbete genomsyras av förståelsen för våra klienters situation och kulturer andra än den svenska.

Läs mer

Vi vill

Våra klienter är hjärtat och utgångspunkten i vårt arbete. Advokat Elisabeth Massi Fritz har personligen handplockat juristerna på byrån, alla unika och drivs av samma passion för att hjälpa andra som hon själv.

Läs mer

Vi gör

Vår målsättning är att alltid, i alla uppdrag, leverera råd och biträde av högsta kvalitet och professionalism. Vi arbetar efter övertygelsen att alla frågor är värda att ställa och att inget problem är för litet.

Läs mer