Dagtid: 08-21 15 60 / Jour: 070-8670724 / E-post: info@advokatfritz.com

Vi kan

Advokatbyrån Elisabeth Fritz är den enda advokatbyrån i Sverige som har valt att specialisera sig på brottsoffer och på hedersrelaterad brottslighet. Allt arbete genomsyras av förståelsen för våra klienters situation och kunskapen om kulturer andra än den svenska.

Byråns jurister talar sammanlagt sju olika språk och har stor erfarenhet av att företräda klienter i svåra situationer. Vi har under åren byggt upp goda relationer med kvinnojourer, skyddade boenden och olika myndigheter, vilket är nödvändigt i många av våra mål.

Advokatbyråns kunskaper om brottsoffer och brottmål, hedersbrott, familjerätt och asyl- och migrationsrätt är högt värderade.

Vi får ofta förfrågningar om att föreläsa, hålla i utbildningar, vara sakkunniga och experter inom våra olika rättsområden.

Vi kan, vi vill och vi gör det som krävs för att tillvarata dina rättigheter. Vi bryr oss om frågan som förde dig till oss och vi har ett genuint intresse i det vi gör. Det gör oss till något mer än jurister, vi är jurister med passion för våra klienter.

Vi kan

Vi är den enda advokatbyrån i Sverige som är specialiserade på brottsoffer och hedersrelaterade brott. Vårt arbete genomsyras av förståelsen för våra klienters situation och kulturer andra än den svenska.

Läs mer

Vi vill

Våra klienter är hjärtat och utgångspunkten i vårt arbete. Advokat Elisabeth Massi Fritz har personligen handplockat juristerna på byrån, alla unika och drivs av samma passion för att hjälpa andra som hon själv.

Läs mer

Vi gör

Vår målsättning är att alltid, i alla uppdrag, leverera råd och biträde av högsta kvalitet och professionalism. Vi arbetar efter övertygelsen att alla frågor är värda att ställa och att inget problem är för litet.

Läs mer